ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

abatere disciplinara


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

In cazul in care am un salariat care lipseste nemotivat din data de 19.06, i-am suspendat cim cu data de 19 pana in data de 18.07 si l-am trimis in revisal, i-am trimis convocator cu confirmare de primire sa se prezinte in data de 11.07, dar nu l-a preluat nimeni pt ca toata familia a plecat in Germania si nu pot nici cum sa iau legatura cu el...Cum procedez in continuare...pot sa ii desfac cim indisciplinar? Cu ce data ii desfac cim? Va rog sa ma ajutati.

Va multumesc.



Adaugata in: Abateri disciplinare
Agnes Hideg
 User  Agnes Hideg
a intrebat la 10 Iul. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 12 Iul. 2012
Nu puteti sa ii desfaceti contractul daca salariatul nu semneaza pentru primirea convocarii. Comunicarea nu se considera efectuata conform legii. Numai dupa ce salariatul semneaza pentru primirea convocarii si nu se prezinta pentru cercetare puteti dispune direct incetarea, fara a mai parcurge procedura de cercetare disciplinara. Daca nu reusiti sa ii aduceti la cunostinta aceasta convocare, prin posta, o puteti trimite prin executor judecatoresc. Insa fara luarea la cunostinta nu puteti desface contractul. Daca pe recomandata este mentionat ca destinatarul nu se afla la domiciliu atunci inseamna ca nu a fost informat privind cercetarea. Alti membri ai familiei nu au obligatia sa primeasca o recomandata sau orice corespondenta, cu atat mai mult cu cat nu le este adresata direct.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Dragos O.
 User Dragos O.
a raspuns la intrebare la 10 Iul. 2012
Asteptati returul scrisorii de convocare, in mod normal daca nu gaseste pe nimeni acasa, o sa se mentioneze acest lucru pe plic.
La data cand primiti acest retur puteti sa ii desfaceti contractul disciplinar. Data incetarii va fi aceasta data, deoarece comunicarea deciziei de incetare trebuie facuta in termen de 5 zile calendaristice de la intocmirea deciziei.

Alte intrebari despre Abateri disciplinare

TOP RASPUNSURI 2024