ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Ce actiuni pot intreprinde impotriva deciziilor conducerii ?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua! Sunt profesoara de limba engleza la un liceu din Braila iar in timpul liber practic la nivel de hobby ,machiajul , ca si make up artist ! Pozele cu fete,doamne, decoruri,mirese etc , toate absolut decente si cu bun gust sunt postate pe profilul meu de facebook ! Conducerea liceului la care profesez, a accesat acest profil si vazand ca unele din poze sunt facute cu doua eleve ale liceului , care au raspuns propunerii mele de colaborare in timpul lor liber bineinteles,fara a se pune problema remunerarii lor atata timp cat ceea ce fac este ,asa cum am spus la nivel de hobby, a organizat consiliu profesoral si a propus retragerea indemnizatiei de dirigentie(deci diminuarea salariului) si schimbarea incadrarii pe motiv ca am afecatat imaginea liceului !
Mentionez inca odata ca aceste poze au fost facute exclusiv in timpul liber si sunt mai mult decat decente , nu au absolut nimic vulgar ,indecent etc.
Sunt absolut socata de aceste demersuri si va rog sa ma ajutati , sa mi spuneti cum pot sa ma apar in fata acestor abuzuri,cel putin asa le consider eu!
Va multumesc !

Adaugata in: Abateri disciplinare
Puica Constantin
 User  Puica Constantin
a intrebat la 25 Apr. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 25 Apr. 2014
Personal consider ca este nefondata actiunea lor, fiind una maidegraba discriminatorie pentru ca liceul nu poate decide ce fac salariatii si chiar elevii in timpul lor liber si nici nu poate impune un anumit comportament.

Incercati sa contestati acea decizie in instanta sau sa mergeti la Inspectoratul Scolar si sa cereti o rezolvare a situatiei.

Alte intrebari despre Abateri disciplinare

TOP RASPUNSURI 2024