ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Director magazin prins cu chitante dublate


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Pot desface contractul de munca a directorului de magazin dupa ce acum cateva zile l-am prins cu chitante dublate , adica o chitanta nr 539 completata dar in acelasi timp am gasit in sertarul biroului o alta chitanta cu acelasi nr in alb . Mentionez ca chitantele sunt tipizate intr-o tipografie.
Ce sanctiune ar trebui sa, aplic?
De asemenea acum 2 saptamani , un hot a intrat in biroul ei personal de unde a sustras suma de 3700 lei, caz care a fost semnalizat la pilitie si se face ancheta. Politia a vazut hotul pe camera dar vina ii apartine pt ca usa biroului nu era incuiat, sertarul biroului nu era incuiat, hotul a trecut pe langa director care era in magazin dar vorbea la telefon.
Un alt caz pe care il semnalez este ca avem clienti care au facut plangeri in magazin pt comportament urat cu clientii (a directorului) si oferte mincinoase adica preturi umflate , discounturi si promotii neacordate.
Astept sfatul dv ce masura disclinara pot lua in acest caz.
Mentionez ca directorul are o proprire pe salariu de 1/3 pt neplata unui imprumut la o banca , prin hotarare judecatoreasca
Multumesc

Adaugata in: Abateri disciplinare
Gabriel Manumary
 User  Gabriel Manumary
a intrebat la 12 Oct. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 13 Oct. 2014
Puteti concedia un salariat ca sanctiune disciplinara daca acesta a savarsit o abatere disciplinara grava sau abateri repetate de la regulile de disciplina a muncii ori de la cele stabilite prin contractul individual de munca, contractul colectiv de munca aplicabil sau regulamentul intern, dar numai dupa parcurgerea procedurii cercetarii disciplinare prealabile.La stabilirea gravitatii faptei aveti in vedere urmatoarele criterii: imprejurarile in care a fost savarsita fapta, gradul de vinovatie al salariatului, consecintele abaterii disciplinare, comportarea generala in serviciu a salariatului si eventualele sanctiuni disciplinare suferite anterior de acesta.

Alte intrebari despre Abateri disciplinare

TOP RASPUNSURI 2024