ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Netransmiterea incetarii suspendarii pentru cercetare discliplinara


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: am un salariat care de pe data de 23.06.2014 ? 03.07.2014 a lipsit nemotivat de la locul de munca, drept urmare in aceasta perioada i-am facut suspendarea cim-ului conform art. 51 alin. 2 din Codul Muncii. In data de 03.07.2014 i-am transmis convocarea prin Posta cu confirmare de primire iar pe data de 18.07.2014 trebuia sa se prezinte pentru clarificarea situatiei insa acesta nu s-a prezentat. Mentionez ca in perioada 03.07.2014 - 18.07.2014 a fost suspendat conform art. 52 alin. 1 lit. (a) din Codul Muncii. Problema mea este ca desi s-a emis decizia de incetare disciplinar, incetarea suspendarii si incetarea cim-ului disciplinar nu s-a operat in Revisal si nu s-a transmis la ITM pe data de 18.07.2014. Ce solutie ar fi pentru rezolvarea acestei probleme?

Loredana Lupascu
 User  Loredana Lupascu
a intrebat la 20 Iul. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Loredana Lupascu
 User Loredana Lupascu
a raspuns userului Ioana Popa la 07 Aug. 2014
Va multumesc pentru raspuns. Nu stiu cat am procedat de corect insa pentru a evita primirea unei amenzi din partea inspectorilor ITM pentru nerespectarea termenelor de operare in Revisal am procedat astfel: am modificat perioada de suspendare pana pe 21.07.2014, am incetat suspendarea dupa care am incetat contractul de munca cu aceeasi data (bineinteles am modificat deciziile si le-am adus la cunostinta si salariatului convocat prin posta cu confirmare de primire).
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 21 Iul. 2014
Daca incetarea ar fi trebuit sa aiba loc cu data de 18.07, atunci nu aveti de ales, trebuie operate in Revisal aceste modificati, este singura posibiliate pe care o aveti, si odata cu ea va asumati si probabilitatea primirii unor amenzi din partea inspectorilor ITM pentru nerespectarea termenelor de operare in Revisal. Daca insa incetarea a avut loc cu o data ulterioara, puteti opera si astazi in Revisal, pe data de 21.07.

Alte intrebari despre Abateri disciplinare

TOP RASPUNSURI 2024