ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

de ce nu primesc retroactiv stimulentul de 500 lei?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


M-am intors la serviciu in 24 martie, inainte ca fetita sa implineasca un an. Am tot intrebat la primarie (departamentul de asistenta sociala), in localitate, ce e de facut si mi s-a spus ca am timp, vor socoti cei de la judet si-mi vor trimite decizie acasa. La insistentele mele am lasat la primarie, in 23 mai, cererea pt stimulent si adeverinta de la locul de munca cum ca m-am intors in 24 martie.Cei de la primarie au inregistrat-o in 30 mai si au trimis-o la Baia Mare, desi pe cerere scria 23 mai. In 26 august am primit decizie acasa, trebuia sa inapoiez indemnizatia primita dupa 24 martie, ceea ce era corect. Nu e corect faptul ca stimulentul l-am primit doar cu data de 30 mai, nu mi s-a acordat din 24 martie, din ziua in care m-am intors la serviciu. De ce nu am primit stimulent din 24 martie? Doua luni nu am existat? Ce e de facut? cine e de vina? va rog sa ma ajutati!

Maria Pop
 User  Maria Pop
a intrebat la 04 Sep. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 09 Sep. 2014
Este corecta decizia lor, din pacate ati depasti termenul de depunere cu o zi Pentru a putea benefica de stimulent de la data nasterii trebuia depusa cererea in maxim 60 de zile de la data reluarii activiatii, dvs aveti 61 de zile calendaristice. Acest lucru este prevazut in OUG 111/2010 si normele de aplicare aprobate prin HG 52/2011.

Alte intrebari despre Ajutoare materiale

TOP RASPUNSURI 2024