ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Angajare în conformitate cu OUG 103/2013


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Conform art. 19 din OUG 103/2013 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice în anul 2014, dacă o instituţie a făcut economii la fondul de salarii , dacă există posturi vacante , aceste posturi se pot scoate la concurs cu condiţia încadrării în cheltuielile cu salariile in bani aprobate prin buget pentru anul în curs?

Das Das
 User  Das Das
a intrebat la 09 Oct. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 10 Oct. 2014
Acest articol nu interzice acest lucru, conditia ar fi ca aceste posturi sa fie stabilite de ordonatorii de credite.
OUG 103/2013 Art. 19
(1) In anul 2014, numarul maxim de posturi care se finanteaza din fonduri publice, pentru institutiile si autoritatile publice, indiferent de modul de finantare si subordonare, se stabileste astfel incat sa se asigure plata integrala a drepturilor de natura salariala acordate in conditiile legii cu incadrarea in cheltuielile cu salariile in bani aprobate prin buget.
(2) Ordonatorii principali de credite stabilesc numarul maxim de posturi care se finanteaza in anul 2014, in conditiile alin. (1), pentru aparatul propriu si institutiile si autoritatile publice din subordine, coordonare, sub autoritate sau finantate prin bugetul acestora si pot efectua si redistribuiri de posturi intre acestea, cu incadrarea in numarul total de posturi pe fiecare sursa de finantare, respectiv cu finantare integrala de la bugetul de stat, bugetele locale, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetele fondurilor speciale, cu finantare din venituri proprii si subventii acordate de la bugetul de stat, bugetele locale, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetele fondurilor speciale sau cu finantare integrala din venituri proprii, dupa caz.




Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024