ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Am muncit degeaba?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna tuturor.
Ma numesc Iulian si cred ca am fost tras pe sfoara. Acum putin timp am muncit la o firma de paza ca paznic. Ziua stateam la dispecerat (24 ore), iar a doua zi intram seara pe patrula timp de 9 ore (intre 20:00 si 05:00). Intr-o seara de patrula am avut un mic accident. Un caine mi-a sarit in fata, am tras de volan dreapta, si m-am urcat pe un cap de pod cam de 20/ 30 CM inaltime). Pe loc am constat ca am avariat o janta, dupa cateva zile seful mi-a spsus ca am mai avariat si un telescop si o fuzeta. La un interval de cateva zile am decis sa demisonez, iar dumnealui refuza sa-mi dea salariul pe cat am muncit (undeva la 700 lei), spunand ca vrea sa-si repare masina. Cativa dintre oamenii apropiati mie mi-au spsus ca nu e corect ceea ce a facut, deoarece el trebuie sa aibe asigurare pe masina. Am cautat mai multe detalii pe internet despre astfel de cazuri dar nu am gasit. Ce ar trebui sa fac? Multumesc!

Adaugata in: Angajare
Iulian Stanciu
 User  Iulian Stanciu
a intrebat la 09 Aug. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 09 Aug. 2013
Nu este corect, intr-adevar, Si chiar daca s-ar pune problema platirii unei daune aceea ar trebui evaluata si nu poate sa va retina tot salariul. Incercati o sesizare la ITM si foarte probabil sa fie nevoie de mers in instanta pentru ca prin intermediul ei puteti sa va recuperati drepturile salariale neacordate de catre angajator la timp sau conform legii. ITM il poate amenda dar nu va garanteaza primirea banilor, si ei va vor directiona spre instanta cel mai sigur.


Alte intrebari despre Angajare

TOP RASPUNSURI 2024