ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

angajare pe perioada determinata


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

Sunt in prezent inregistrata la ANOFM pentru plata indemnizatiei de somaj, pana in luna martie 2014 si desigur in cautarea unui loc de munca, inca din noiembrie 2012, cand mi-a fost desfiintat postul la firma unde lucram.

As dori sa stiu, daca aveti amabilitatea de a-mi raspunde, in ce fel ma poate impacta o angajare pe perioada determinata de 6 luni. Am in vedere un post pentru care am aplicat si pentru care as putea primi oferta de angajare. Insa stiu din experienta ca angajarile pe perioade determinate aduc dupa ele si unele complicatii pentru angajat. Pana acum insa, nu am fost niciodata angajata doar pentru 6 luni, si in niciun caz, imediat dupa o perioada de somaj. Prin urmare, daca dupa 6 luni nu se face prelungirea contractului, si nici nu gasesc altceva de munca intre timp, ce sanse am sa mai pot beneficia de somaj? Va multumesc si apreciez raspunsul dvs.



Adaugata in: Angajare
Liliana Bitu
 User  Liliana Bitu
a intrebat la 07 Ian. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 08 Ian. 2014
Daca va angajati in timpul somajului atunci plata indemnizatiei si durata lui se va suspendand, urmand sa il reluati la cerere ulterior incetarii contractului de munca la data pana la care va fi incheiat.

Daca va angajati imediat dupa perioada de somaj atunci, tinand cont de faptul ca pentru acest tip de contract legea nu impune angajatorului o prelungire peste perioada initiala, dupa expirarea lui nu puteti intra intr-o noua perioada de somaj indemnizat, neavand indeplinita conditia stagiului minim de cotizare cerut de lege.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Liliana Bitu
 User Liliana Bitu
a raspuns la intrebare la 07 Ian. 2014
Revin cu o rectificare.
Practic, angajarea ar fi pentru o perioada mai mica de 6 luni, intrucat contractul de munca ar fi valabil doar pana pe 30 iunie 2014.

Multumesc.

Alte intrebari despre Angajare

TOP RASPUNSURI 2024