ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Angajat sau nu?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua, ma numesc Ilie Lucian si vreau sa va adresez o intrebare mai dificila. Anul trecut am terminat liceul si am depus actele de somaj. La o luna dupa am vrut sa ma angajez si de atunci stau intr-un stres continuu pentru ca atunci cand m-am dus la sediu unde trebuia sa aduc actele, angajatorul m-a pus sa semnez o cerere precum ca vreau sa ma angajez la firma lui si pe langa acea cerere m-a pus sa aduc o copie dupa buletin si certificatul de nastere, copie dupa diploma de liceu si o adeverinta de la medicul de familie precum ca sunt apt de munca, dintre care eu am adus doar copie dupa buletin, certificatatul de nastere si bineinteles acea cerere. Cand trebuia sa aduc si restul de acte, nu am mai fost pentru ca nu am mai putut. Vreau sa stiu daca cu acele acte care au ramas la el m-a putut angaja si lua bani pe urma mea, eu continuand somajul. Sunt foarte speriat deoarece nu trebuie sa fiu angajat pe timpul somajului. Va rog din tot sufletul sa imi raspundeti.
Va multumesc.

Adaugata in: Angajare
Lucian Ilie
 User  Lucian Ilie
a intrebat la 03 Sep. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 03 Sep. 2012
Cat timp nu ati semnat un contract individual de munca, nu puteti figura ca salariat. El nu are ce bani sa ia pe urma angajarii dvs. din contra. Daca ati semnat contractul si nu v-ati mai dus el a iesit in pierdere pentru ca figurati ca absent nemotivat. In plus, data fiind neprezentarea tuturor documentelor, contractul ar fi fost nul conform legii. Nu aveti de ce sa va ingrijorati. Cel mult, pentru linistea dvs., mergeti la ITM - Inspectoratul Teritorial de Munca si intrebati daca figurati ca salariat.

Alte intrebari despre Angajare

TOP RASPUNSURI 2024