ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru contract de munca Aministrator si Om de serviciu


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua . Sunt Presedinte de scurt timp la o Asociatie de Proprietari am cautat pe internet ce trebuie sa fac pentru angajarea Administratorului si a Omului de serviciu dar nu gasesc nimic. Ma puteti indruma va rog frumos la ce trebuie sa fac pentru angajarea lor ? Va Multumesc mult si va doresc o zi buna .

Kara Dan
 User  Kara Dan
a intrebat la 14 Sep. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 15 Sep. 2014
Administratorul asociatiei de proprietare poate fi incadrat numai cu contract individual de munca, potrivit legii asociatiilor de proprietari. Ceea ce inseamna ca va trebui sa infiintati mai intai Revisal, apoi sa incheiati CIM, inainte ca el sa isi inceapa activitatea, apoi sa operati elementele contractuale in Revisal si sa transmiteti registrul astfel completat catre ITM. Prima depunere se face la ghiseul ITM, unde veti obtine parola pentru depunerile ulterioare online. Vedeti aici pasii de urmat si documentele necesare - http://www.inspectiamuncii.ro/fisiere/Obtinere_parola.pdf

Programul Revisal poate fi descarcat de pe sitetul inspectiei muncii. Vorbiti cu contabilul pentru ca el se poate ocupa si de aceasta parte, printr-o decizie de numire intocmita de dvs (daca este salariat al asociatiei) sau prin contract de prestari servicii daca este independent, insa trebuie sa fie autorizat si pentru operarea datelor cu caracter personal, obligatoriu.

Personalul de serviciu, daca desfasoara activitate ocazionala si fara program fix poate fi angajat cu contract de prestari servicii sau conventie civila, ori il puteti angaja si pe el tot cu CIM.

Contabilul va va calcula contributiile obligatorii pentru ambii si impozitele de platit, si va depune declaratiile necesare. Purtati o discutie cu el/ea.

Alte intrebari despre Angajare

TOP RASPUNSURI 2024