ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Secretar al comunei - studii si vechime


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara!

Imi puteti spune daca un master in stiinte penale, de exemplu, face parte din cele la care se refera legea 188/1999 privind statutul functionarului public, art. 57 alin. (7): "Pentru participarea la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere, candidaţii trebuie sã fi absolvit studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitãrii funcţiei publice"?

Care este perioada pentru care as putea exercita functia publica de conducere de secretar al comunei in ipoteza in care nu indeplinesc conditiile de vechime si de studii de masterat, dar le indeplinesc pe cele prevazute in legea 251/2006 pentru modificarea si completarea legii 188/1999, art. V alin.(3): " In cazul in care la concursurile organizate pentru ocuparea funcţiei publice de conducere de secretar al comunei nu se prezinta persoane care indeplinesc conditiile de studii prevazute la alin. (1) si conditia de vechime in specialitatea studiilor de minimum 2 ani, pot candida si persoane care nu indeplinesc aceste conditii, in urmatoarea ordine:
a) persoane care au studii universitare de licenta, absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, in specialitate juridica sau administrativa?"
Aceasta perioada este considerata vechime in munca?

In ipoteza expusa, care este gradul profesional al functionarului public, precum si perioada de stagiu si daca aceasta perioada constituie vechime in munca (daca este vorba de grad profesioanl debutant)?

Va multumesc anticipat!

Adaugata in: Angajare
Maria Nicolescu
 User  Maria Nicolescu
a intrebat la 10 Nov. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Angajare

TOP RASPUNSURI 2024