ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Concurs intern castigat in decembrie 2017


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua dragilor,

Īntāmpin următoarea situație, lucrez īntr-o regie autonomă non profit de 20 de ani. Īn data de 06.12.2017 am susținut un concurs intern pe un post vacant īn cadrul companiei, pe care l-am cāștigat cu brio. Concursul a fost pentru 2 posturi vacante și alături de mine a fost declarată cāștigătoare și o colegă de la o subunitate a regie. Īn data de 01.01.2018 colega mea a fost īncadrată pe noul post īn schimb eu nu am fost īncadrat nici pānă īn acest moment deoarece īn cadrul regiei există o procedură elaborată de către Serviciul Resurse Umane care conține un paragraf după cum urmează:
Īn cazul īn care un salariat cāștigă un concurs pe un post vacant, seful locului de munca este obligat ca īn maxim 10 zile să īnceapă demersurile pentru organizare unui concurs pentru postul ramas vacant īn urma cāstigării de catre salariat (in cazul de fata eu), iar mutarea salariatului (a mea) se va face după ocuparea postului.
Seful locului de munca a facut toate demersurile aprobate de Directorul de Directie si de catre Directorul General dar s-au opus cei de la sindicat care au spus ceva de genul:
Īn contextul modificării organigramei companie nu vedem oportun organizarea unui concurs/examen in acest moment pe postul lasat liber de mine .
Deci īn clipa de fata eu nu sunt mutat pe noul post avānd in vedere că au trecut 5 luni de la castigarea examenului si 4 luni de cand colega mea a fost mutata pe noul post.
Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce pot face. Dacă aveti nevoie de detalii suplimentare va rog sa - mi scrieti sau sa ma sunati. 0723272395
Multumesc si va doresc o zi frumoasa.


Stefan Daniel Micu
 User  Stefan Daniel Micu
a intrebat la 20 Apr. 2018
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Cariera si performanta

TOP RASPUNSURI 2024