ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

drepturi salariat


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!
Lucrez la o institutie de stat fara a fi functionar public. In luna Aprilie a acestui an dupa o discutie cu managerul general al institutiei in care am aratat studiile si competentele pe care le posed si in baza carora am cerut schimbarea incadrararii conform studiilor superioare si masteratului absolvit, am fost indrumat de acesta sa formulez o cerere , lucru pe care l-am facut. Din informatiile mele cererea mea a fost vazuta si semnata de managerul general si trimisa cu titlul "spre studiu" serviciului resurse umane si salarizare. De atunci nu am primit nici un fel de raspuns nici macar nu mi s-au returnat nici copiile diplomelor depuse. Intrebarea mea este: ce drepturi am ca salariat, mai precis nu erau obligati sa-mi raspunda? pentru ca eu am trecut cererea prin registratura. Va multumesc.

Marin Nae
 User  Marin Nae
a intrebat la 13 Sep. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 18 Sep. 2013
Asa ar fi fost corect, sa vi se dea un raspuns. Insa modificarea postului se poate face doar daca angajatorul decide astfel si intruneste nevoile interne, altfel nu. Decizia ii apartine lui, nu este obligat sa va incadreze cu studii superioarea daca nu este necesar si pozitia ocupata presupune cel putin studii medii.

Alte intrebari despre Cariera si performanta

TOP RASPUNSURI 2024