ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Modificare incadrare profesionala


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara

Nu stiu daca aceasta intrebare a mai fost pusa si imi cer scuze daca intrebarea se repeta.

Sunt angajat pe un post de tehnician electronica de 8 luni. La angajare eram student insa nu am discutat ce se va intampla dupa ce termin facultatea si devin inginer. Asa ca acum ma gandesc sa intreb la munca daca se poate schimba incadrarea din punct de vedere al profesiei. Adica daca se poate sa fiu trecut ca inginer in documente dar tot pe postul de tehnician si la acelasi salariu. Momentan in fabrica nu exista post disponibil de inginer si nici nu cred ca sunt deocamdata pregatit profesional pentru a fi inginer dar am dovada ca am absolvit si intreb daca se poate sa fiu trecut in fisa postului inginer. Daca se poate ce trebuie facut si cum trebuie pusa problema si daca exista anumite avantaje pentru firma dar si pentru mine. Si aici ma gandesc si la viitor adica daca ma angajez la o alta firma sa le pot spune ca am fost inginer si nu tehnician.

Va multumesc anticipat pentru raspuns si imi cer scuze daca nu am fost bine inteles

Ciprian Andries
 User  Ciprian Andries
a intrebat la 16 Feb. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 21 Feb. 2012
Posibilitatea de a fi incadrat ca inginer in fabrica in care lucrati depinde in primul rand de existenta unui astfel de post vacant in cadrul ei. Daca un astfel de post nu exista sau nu este vacant, parerea mea este ca o astfel de modificare a postului nu se va putea face.
In situatia in care, in urma unei discutii cu superiorii dumneavoastra, se decide ca poate fi facuta aceasta modificare, atunci angajatorul poate incheia act aditional la contract prin care sa modifice functia si ulterior sa intocmeasca o noua fisa de post, corespunzatoare pozitiei ocupate. Insa este important de aflat daca o nastfel de pozitie exista si este in prezent vacanta in cadrul fabricii.

Referitor la perspectiva de viitor in functie de pozitia detinuta conform contractului, acest lucru depinde de piata muncii, de domeniul de activitate al firmei respective, dar si de alti factori precum cei economici.

Alte intrebari despre Cariera si performanta

TOP RASPUNSURI 2024