ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

promovare de la specialist la principal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua! Sunt psiholog specialist la DGASPC din nov. 2012( In urma unui concurs). Din ian 2013 pana in nov. 2013 am fost in concediu crestere copil, iar din dec. 2013 pana in iunie 2015 am fost in concediu medical ( pt carcinom mamar). Din iunie 2015 m-am reintors la serviciu, insa mi s-a comunicat ca as putea promova abia dupa trei ani lucrati consecutiv, adica in 2018 pe postul de psiholog principal. As vrea sa stiu daca concediul medical, ori cel de crestere copil se considera vechime in specialitate si poate fi recunoscut ca atare si daca promovarea ar putea avea loc mai devreme.
Va multumesc!

Mirela Grigoras Baciu
 User  Mirela Grigoras Baciu
a intrebat la 26 Ian. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 27 Ian. 2016
Perioada concediului pentru cresterea copilului constituie vechime in munca si in serviciu, dar si in specialitate.
O.U.G. nr. 124/2011, a intrat in vigoare pe 1 ianuarie 2011 si modifica O.U.G. nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului (care priveste persoanele ai caror copii s-au nascut pana la data de 31 decembrie 2010 inclusiv), si prevede ca " perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau de pana la 3 ani (in cazul copilului cu handicap) constituie nu numai vechime in munca si in serviciu, ci si vechime in specialitate, avandu-se in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu acestea".
Concediile medicale, indiferent de natura lor, nu sunt vechime in specialitate, se iau in calcul la stagiile de cotizare pentru pensie, fiind perioade contributive.

Alte intrebari despre Cariera si performanta

TOP RASPUNSURI 2024