ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Subevaluare la incadrare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Urmează să mă angajez la o companie, pe postul de inginer în protecția munci ( asta am stabilit în timpul interviului că îmi va fi postul ), doar ca să aflu azi că de fapt voi ocupa funcția de tehnician în protecția muncii. Am terminat Facultatea de Comunicare și relații publice, nu am mai lucrat pana acum, decât în stagii de practică în cadrul Instituției Prefectului, și la încă o firmă. Ceea ce nu înțeleg este de ce sunt încadrată la categoria de studii medii si postliceale? Încadrarea salarială este de 1000 lei net, cu un contract de 3 luni, iar după aceea o reevaluare. Este suficientă încadrarea salarială sau nu? Voi fii trecuta în C.O.R. cu codul 315206, sau cu încadrată la studii superioare? Mulțumesc!

Alina Stanciu
 User  Alina Stanciu
a intrebat la 29 Iul. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 30 Iul. 2013

ART. 49 din HG 1425 DIN 2006
(1) Cerinţele minime de pregătire ?n domeniul securităţii şi sănătăţii ?n muncă corespunzătoare nivelului mediu sunt:
a) studii ?n ?nvăţăm?ntul liceal filiera teoretică ?n profil real sau filiera tehnologică ?n profil tehnic;
b) curs ?n domeniul securităţii şi sănătăţii ?n muncă, cu conţinut minim conform celui prevăzut ?n anexa nr. 6 lit. B, cu o durată de cel puţin 80 de ore.
(2) Nivelul mediu prevăzut la alin. (1) se atestă prin diploma de studii şi certificatul de absolvire a cursului prevăzut la alin. (1) lit. b).

ART. 50
(1) Cerinţele minime de pregătire ?n domeniul securităţii şi sănătăţii ?n muncă corespunzătoare nivelului superior, care trebuie ?ndeplinite ?n mod cumulativ, sunt următoarele:
a) absolvirea, ?n domeniile fundamentale: ştiinţe inginereşti, ştiinţe agricole şi silvice, cu diplomă de licenţă sau echivalentă, a ciclului I de studii universitare, studii universitare de licenţă, ori a studiilor universitare de lungă durată sau absolvirea cu diplomă de absolvire a studiilor universitare de scurtă durată;
b) curs ?n domeniul securităţii şi sănătăţii ?n muncă, cu conţinut minim conform celui prevăzut ?n anexa nr. 6 lit. B, cu o durată de cel puţin 80 de ore;
c) absolvirea cu diplomă sau certificat de absolvire, după caz, a unui program de ?nvăţăm?nt postuniversitar ?n domeniul securităţii şi sănătăţii ?n muncă, cu o durată de cel puţin 180 de ore.
(2) ?ndeplinirea cerinţelor prevăzute la alin. (1) se atestă prin diploma de studii şi certificatele de absolvire a cursurilor prevăzute la alin. (1) lit. b) şi c).
(3) Cerinţa minimă prevăzută la alin. (1) lit. b) şi c) este considerată ?ndeplinită şi ?n situaţia ?n care persoana a obţinut o diplomă de master sau doctorat ?n domeniul securităţii şi sănătăţii ?n munc

Alte intrebari despre Cariera si performanta

TOP RASPUNSURI 2024