ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Vanzare bauturi racoritoare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua, detin o sala de fitness. Intrebarea mea este daca urmez un curs de lucrator in comert pot sa vand bauturi racoritoare si apa in sala de fitness? Sau trebuie sa urmez un curs de barman?

Anamaria Mirea
 User  Anamaria Mirea
a intrebat la 12 Iun. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului anamaria mirea la 22 Iun. 2012
In opinia mea nu, nu este necesara absolvirea unui astfel de curs. Acest curs se urmeaza de catre persoanele care lucreaza sau detin un magzin, este destul de complex din punct de vedere al activtiatilor vizate. Dvs. aveti o sala de fitnes, nu un magazin. Nu prezentati produse, nu aveti raioane sau produse variate. Numai un frigider cu bauturi,

Iaca cam ce inseamna pozitia de lucrator comert si de ce spun ca nu e cazul sa il urmati:
"Lucratorul in comert se ocupa in principal cu comunicarea cu clientii magazinului punctului de vanzare, organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii magazinului punctului de vanzare, efectuarea vanzarii, incasarea contravalorii marfii, prezentarea produselor si serviciilor aferente vanzarii, promovarea imaginii magazinului punctului de vanzare, mentinerea stocurilor si necesarului de monetar de rezerva, verificarea stocurilor cu vanzarile, intocmirea documentelor specifice activitatii de vanzare, precum si raportarea activitatii de vanzare."
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Anamaria Mirea
 User Anamaria Mirea
a raspuns userului Ioana Popa la 14 Iun. 2012
Da este vorba de bauturi imbuteliate. Deci, sa inteleg ca trebuie sa urmez neaparat cursul de lucrator in comert pentru a putea vinde bauturi racoritoare si apa in sala de fitness? Va multumesc pentru raspuns!
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [2] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 13 Iun. 2012
Dumneavoastra doar vindeti bauturi, nu le si preparati si nu le serviti la mese. Presupun ca este vorba de bauturi imbuteliate. Cursul de barman este urmat de regula de persoane care urmeaza sa activeze in baruri / cafenele / restaurante, avand ca activitate principala prepararea si servirea bauturilor / cocktailurilor clinetilor din local.

Alte intrebari despre Cariera si performanta

TOP RASPUNSURI 2024