ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Care este procedura delegarii unei persoane la alt angajator?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!
Am adesat o intrebare in data de 22.05.2015.Mi s-a raspuns ca si cum m-as fi referit la o detasare. Ceea ce mi-ati raspuns stiam dar, multumesc oricum.
Cred ca nu m-am facut inteleasa. Este vorba despre o delegare de 60 zile. Inspectoratul ne-a solicitat delegarea persoanei.Noi am trimis-o. Acum Inspectoratul ne spune verbal ca nu mai are nevoie de ea. N-au trecut decat 45 zile. ne spune sa facem noi o adresa prin care sa o rechemam la post. Este vorba de rocedura. Nu ei trebuia sa ne anunte tot printr-o adresa ca nu mai are nevoie de persoana pe care au solicitat-o asa cu au facut si prima data? In aceasta problema va rugam sa ma ajutati. Cum este corect?

Liliana Cornea
 User  Liliana Cornea
a intrebat la 23 Mai. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 25 Mai. 2015
Legea nu prevede cum anume se face aceasta revenire. Corect asa ar fi, ca ei sa va precizeze in scris ca nu mai au nevoie de salariatul respectiv pana la incetarea perioadei. Daca exista un contract de punere la dispozitie, si ar trebui sa existe, atunci acolo apar obligatiile partilor si procedura de urmat.

Insa, dat fiind faptul ca acest salariat lucreaza temporara in beneficiul altui angajator, adica al Inspectoratului, nu este chiar corecta procedura abordata, ar fi trebui sa fie aplicata detasarea salariatului, prin repsectarea prevederilor legale si a celor indicate de dna Iancu in raspunsurile anterioare.


Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024