ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Contract de munca si rezidentiat farmacie


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A



Buna ziua,
Sunt farmacist si lucrez intr-o institutie de stat cu contract de munca individual 8 ore pe zi 5 zile pe saptamana. Pentru acest post am promovat un examen. Programul de lucru al institutiei pentru postul meu este 8-16. Din pacate pentru farmacisti singura modalitate de perfectionare in domeniu si singura sansa de a avansa din punct de vedere profesional este Rezidentiatul. Acesta presupune un contract de munca de 7 ore zilnic 5 zile pe saptamana cu stagii care se efectuaza si dimineata. Intrucat orele pentru cele 2 contracte de munca se pot suprapune am stabilit cu angajatorul reducerea contractului cu institutia de stat la 4 ore. Din pacate angajatorul refuza sa-mi treaca in actul aditional de reducere a normei de lucru mentiunea " pe perioada efectuarii studiilor 2016...2018". Exista vreo posibilitate legala ca sa-mi pot relua norma intreaga la finalizarea studiilor sau sunt 100% la mana angajatorului? Mentionez ca specializarea pe care o fac vine in sprijinul activitatii mele la institutia de stat. De asemenea precizez ca institutia de stat nu mi-a platit niciodata vreo forma de formare profesionala intrucat nu namai ca nu incurajeaza dar se pare ca si descurajeaza acest lucru la angajatii sai. Multumesc! Cu stima, farmacista.



Monica Munteanu
 User  Monica Munteanu
a intrebat la 09 Ian. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 10 Ian. 2016
Din pacate, nu exista o alta posibilitate de a reveni la norma intreaga decat tot prin act aditional, care presupune acordul angajatorului.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024