ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Cum pot sa imi recuperez salariul ?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Ma numesc Lambru Tudorita-Dori , am lucrat la o firma la care nu se dadea salariul la timp si dupa 4 luni am plecat la alt loc de munca . Acum firma unde am lucrat ma minte de o luna ''ca vino azi , vino maine '', sa imi dea salariul pe care il meritam. Dar nici pana acum nu am reusit sa imi recuperez banii de la ei . Am plecat de la firma unde am lucrat cu demisie fara preaviz , iar patroana mi-a zis ca trebuia sa stau in preaviz . Cu toate ca contractul nu cred ca mai era valabil din momentul in care ei nu miau dat niciodata salariul la timp , si il dadeau cu bucatica dupa cum faceau ei rost de bani .dadeau banii 1 mil acum , inca 2 mil peste 2 sapt si tot asa . firma este o fabrica de confectii , cu sediul in bucuresti , sectorul 5 . firma se numeste SC NORA PROD COM SRL .

Tudorita-dori Lambru
 User  Tudorita-dori Lambru
a intrebat la 04 Oct. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 05 Oct. 2014
Contractul de munca nu inceteaza ca urmare a neacordarii salariului, acest lucru nu duce la pierderea valabilitatii documentului. Insa va puteti da demisia fara preaviz in temeiul art. 81 (8) din Codul muncii republicat (si treceti acest articol in documentul de demisie), ca uramre a incalcarii obligatiilor contractuale de catre angajatorul dvs.

Pentru recuperarea salariilor restante depuneti o plangere in instanta, dreptul de actiune in acest sens prescriindu-se in 3 ani de la data la care angajatorul trebuia sa va plateasca salariile.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024