ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Demisie la zi fara contract semnat


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara,

In urma cu un an m-am angajat la o firma mare din romania printr-o firma de recrutare, cu contract pe trei luni, dupa acestea mi s-a facut un act aditional de prelungire pentru inca un an pana in martie 2014.
Am asteptat destul de mult sa primesc contractul aditional de munca insa nu m-am ingrijorat pentru ca este o firma foarte mare si colegii mi-au spus ca asa e normal.
Anul acesta in martie mi s-a spus ca se prelungeste contractul, dar nu am primit un alt act aditional pana azi 14 mai 2014, desi l-am solicitat celor de la resurse umane.
Din motive personale azi mi-am cerut demisia la zi incepand cu data de 15 mai 2014.Nu au vrut sa sa accepte demisia la zi.
Am mers la compania de recrutare cu care am incheiat contractul in 2013 si mi-am depus demisia, care a primit un numar de inregistrare.
Cei de la aceasta companie, mi-au intins actul aditional de prelungire pana in 2015 pe care am refuzat sa il semnez, avand in vedere ca acesta prevede respectarea contractului in este prevazut un preaviz de 20 de zile lucratoare.Maine voi merge la munca sa predau bunurile primite.
Cei de la recrutari mi-au zis ca ma asteapta dupa program ca sa imi dea decizia de desfacere a contractului de munca pe care nu l-am semnat.
Intreabarea mea este cum ar fi mai bine sa procedez in vederea obtinerii demisiei in cursul zilei de maine fara sa existe urmari?

Va multumesc si va doresc o seara frumoasa!


Adaugata in: Codul Muncii Demisie
Roxana David
 User  Roxana David
a intrebat la 14 Mai. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Florin Cioca
 User Florin Cioca
a raspuns la intrebare la 15 Mai. 2014
Pana acum ati procedat bine. exista si demisia "la zi", fara preaviz, daca angajatorul nu respecta drepturile salariatului. Unul din drepturi e inmanarea unui exemplar din CIM.
Asteptati sa vedeti cum incearca ei sa solutioneze conflictul. Puteti sa va adresati la un mediator in vederea solutionarii amiabile a conflictului.
Daca veti primi CIM fara a fi semnatura dvs puteti sesiza politia pt fals.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024