ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

inregistrari revisal ore de noapte


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

Am nevoie de a clarifica urmatoarele situatii privind inregistrarea orelor de noapte in Revisal:
- un angajat care a incetat raporturile de munca pe parcursul lunii, dar are conform stat de plata (primit ulterior de la payroll) ore de noapte, care trebuie sa fie inregistrate in Revisal. Aceasta persoana nefiind activa, nu poate fi operata modificarea. Cum procedam?
- si tot referitor la operarea orelor de noapte: lunar difera orele si in unele situatii si persoanele care efectueaza ore de noapte. Inca de la inceputul inregistrarilor (din 2011) s-au operat lunar orele de noapte pentru persoanele, care au efectuat in luna respectiva ore de noapte, fara insa sa fie inregistrate la salariatii care sa zicem nu au mai avut in luna respectiva munca de noapte, valoarea de 0. Adica a ramas acel salariat cu valoarea orelor de noapte din luna iunie sa zicem si in luna iulie, pana in luna august, cand a efectuat din nou munca de noapte si a fost operata o noua modificare cu o alta valoare. Este o problema? Cum trebuie procedat corect in aceasta situatie?

Multumesc anticipat pentru raspunsul dvs.
Andrea


A N
 User  A N
a intrebat la 15 Feb. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului A N la 17 Feb. 2013
Transmiteti o notificare catre ITM, insa ar trebui corectat din urma. Nu cred ca veti avea probleme, dar de acum incolo nu mai procedati astfel. Vedeti si ce prevede HG 500/2011, pana la urma scopul hotararii este de a indica modalitatea corecta de operare in program.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
A N
 User A N
a raspuns userului Ioana Popa la 15 Feb. 2013
Buna ziua Dna Popa,

Multumesc de raspuns. In aceasta situatie daca au fost operate inca din 2011 toate variatile de valoare ale orelor de noapte, trebuie rectificata cumva situatia? Trimisa o nota oficiala la ITM? Cum se procedeaza?
Mentionez, ca nu este o valoare fixa stabilita nici prin contract si nici prin acte aditionale.


Multumesc din nou,
Andrea
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 15 Feb. 2013
Programul de noapte al salariatului il operati in Revisal daca apare astfel in contractul de munca sau in actul aditional la contract. Variatiile lunare privind orele de noapte si compesarea lor apar in pontaj si pe stat, nicidecum in Revisal In registru se opereaza doar acele elemente negociate prin contract sau act aditional la contract, sporurile asa cum sunt trecute in contract si nu variatiile lor lunare. Din ce relatati dvs inteleg ca operati in fiecare luna in Revisal orele de noapte efectuate, ceea ce nu este corect. Nu se procedeaza asa.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024