ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

modificarea cim pe perioada determinata in nedeterminata


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua, ma numesc C-tin Arsene,in prezent administrator stadion Ilie Oana Ploiesti,angajat la CSM Ploiesti in urma unui concurs ,din mai 2016.Mentionez ca sint pensionar la limita de virsta,din anul 2010,Angajarea in urma concursului s-a facut pe perioada determinata asa a considerat serviciul resurse umane,Postul de administrator a fost scos la concurs pe care l-am trecut si in urma caruia am fost angajat(nu am venit in sistem ptr a tine locul cuiva,sau activitatea postului ocupat de mine era pe o perioada anume ptr a mi se face cim pe perioada determinata) In mai ac se implinesc cele 36 de luni,cit mai am dreptul legal de munca,in urma angajarii mele cu cim determinat.Intrebarea mea catre d-voastra,care sint conditiile legale ptr ami desfasurarea in continuare a activitatii(ex schimbarea cim in nedeterminata sau participarea din nou la concurs,banuiesc ca va fi vacant si daca am dreptul legal de a ma inscrie la concurs)Va multumesc anticipat.

Constantin Arsene
 User  Constantin Arsene
a intrebat la 26 Mar. 2019
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 27 Mar. 2019
Art. 82 din codul muncii republicat
(1) Prin derogare de la regula prevazuta la art. 12 alin. (1), angajatorii au posibilitatea de a angaja, in cazurile si in conditiile prezentului cod, personal salariat cu contract individual de munca pe durata determinata.

(4) Intre aceleasi parti se pot incheia succesiv cel mult 3 contracte individuale de munca pe durata determinata.
(5) Contractele individuale de munca pe durata determinata incheiate in termen de 3 luni de la incetarea unui contract de munca pe durata determinata sunt considerate contracte succesive si nu pot avea o durata mai mare de 12 luni
In concluzie, daca primul contract de munca a fost incheiat pentru 36 de luni vi se mai pot incheia inca doua contracte de munca de cate 12 luni fiecare.
Pensionarii se pot angaja doar pe contract de munca cu perioada determinata de timp.art 83 din Codul muncii republicat


Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024