ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Īncetare contract si angajare in alta companie


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua, pe 06.04.2018 am depus cererea de īncetare a contractului de munca īncepānd cu 10.04.2018, cerere care nu a fost depusă la personal ( am aflat ulterior). Tot in data de 10.04 am īncheiat un alt contract full time la alta companie. Angajatorul anterior ma solicita sa refac cererea cu data de 12.04 īn condițiile īn care eu am īnceput activitatea de 2 zile la alta companie. Cāt de legal este ceea ce se īntāmplă? Īn intervalul 10-12 pot fii trecută că absent nemotivat si sa se desfacă contractul īn baza altui articol? Consider că eu mi-am īndeplinit atribuțiile depunānd cererea īn timp util dar cum mă poate afecta o decizie neconformă cererii mele de īncetare CIM?
Menționez că anterior acestei īntāmplări reprezentantul companiei mi-a solicitat să fac cererea fără să menționez data īncetării deoarece am ore suplimentare și zile de Co si dorea să completeze el data după ce vor fii recuperate. Am refuzat considerānd ca īn acest mod nu voi beneficia de plătirea orelor si CO. Din motive tehnice īmi comunica ca nu a trimis cererea și trebuie să o refac dar nu cred că este legal atāta timp cāt eu m-am angajat īn altă companie. Cum pot proceda?

Surdu Nadanie
 User  Surdu Nadanie
a intrebat la 12 Apr. 2018
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024