ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Penalitati din salariu pentru intarzierea finalizarii unui contract


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua.

Situatia mea este in felul urmator.

In acest moment sunt in derulare in cadrul departamentului unde lucrez 4 contracte toate cu termen de finalizare extrem de apropiat (sfarsitul lunii iulie). Datorita nivelului extrem de mare de munca si a numarului mic de angajati (3 oameni) este imposibila finalizarea in datele stipulate in contract.

Conducerea ne-a inaintat un ordin de serviciu in care suntem instiintati ca in cazul in care contractele nu sunt terminate la timp penalitatile vor fi suportate de catre noi.

Acest ordin de serviciu nu a fost inca semnat de mine . Ce se intampla daca il semnez ? Ce se poate intampla daca nu il semnez ?

Este legal ca o parte de penalitati sa imi fie imputate si mie avand in vedere ca eu nu apartin cu contractul de munca de acest departament si nici nu am semnat pe nici un act cu numele meu in cadrul contractului (lucrez in acest departament in urma unor ordine verbale de la superiori si datorita faptului ca am bune cunostinte PC ).

Multumesc !

Adaugata in: Codul Muncii Sanctiuni
Ionut Tanase
 User  Ionut Tanase
a intrebat la 16 Iul. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 18 Iul. 2012
In mod normal nu. O astfel de procedura personal mi se pare a fi destul de abuziva. Responsabili pentru derularea sau finalizarea proiectelor ar trebui sa fie cei direct implicati sau eventual cei care fac parte din departament daca responsabilitatea este a intregii echipe. Daca nu il semnati nu ar trebui sa vi se intample nimic, un astfel de document nu are temei legal din punctul meu de vedere iar angajatorul nu va poate sanctiona. Daca vreti sa aveti o siguranta si mai mare luati legatura si cu cei de la ITM, pentru o lamurire si din partea lor.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024