ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

perioada de proba si inventarul laboratoarelor de informatica


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

Sunt angajata pe post de informatician la o unitate scolara si sunt in perioada de proba (de circa o saptamana sunt angajata). Directorul imi spune sa preiau inventarul de la informaticianul care a fost inaintea mea (el a plecat prin demisie) in gestiunea mea.

Intrebarea este: fiind in perioada de proba (3 luni e perioada de proba, spune directorul) pot sa fac inventarul si sa preiau gestiunea din laboratoarele de informatica(sunt 3 laboratoare)???

Multumesc mult

Cornelia Alexandru
 User  Cornelia Alexandru
a intrebat la 14 Feb. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Cristina Caluian
 User Cristina Caluian
a raspuns la intrebare la 15 Feb. 2014
Exact cum v-a raspuns dna.Popa, nu va impiedica perioada de proba sa preluati inventarul. Daca treceti perioada de proba si contractul nu este denuntat de niciuna din parti, contractul de munca isi continua derularea si isi produce efectele pana la momentul incetarii.

Cred ca o grija deosebita trebuie sa aveti cu privire la efectuarea inventarului si actele pe care le semnati in scopul preluarii gestiunii. Inventarul nu il faceti dvs. singura, ci ar trebui sa se constituie o comisie de inventariere, sa se incheie procese verbale de inventariere si sa preluati ceea ce va preda comisia de inventariere. Din comisia de inventariere va face parte printre altii si persoana care a detinut gestiunea pana la acest moment. Componenta comisiei de inventariere depinde de tipul gestiunii: individuala, colectiva.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 14 Feb. 2014
Pe perioada de proba contractul de munca produce aceleasi efecte ca si in afara ei. Aceasta perioada este vechime in munca, salariatul este platit pentru munca sa, si ambele parti au aceleasi obligatii si drepturi prevazute in contractul de munca incheiat. Atributiile din fisa postului nu difera in perioada de proba fata de perioada ulterioara ei. Ceea ce inseamna ca daca gestiunea aceasta intra in atributiile dvs., o puteti prelua fara probleme in timpul perioadei de proba.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024