ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Am uitat complet de faptul ca pentru zilele absentate nemotivat se suspenda cim in revisal..incetarea contractului respectiv deja am inregistrat-o in revisal conf. art. 61a din codul muncii..Va rog spuneti-mi se mai poate face ceva in cazul acesta? Sau sa ma astept la amenda?
Multumesc.

Alina Alina
 User  Alina Alina
a intrebat la 03 Mai. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Alina Alina
 User Alina Alina
a raspuns la intrebare la 05 Mai. 2012
multumesc pt raspuns....intr-adevar inca nu am depasit cele 20 de zile lucratoare, insa cum sa fac o suspendare de cim daca deja e incetat?....cum il operez in revisal dat fiind faptul ca salariatul respectiv e trecut la incetati?
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 03 Mai. 2012
Daca nu ati depasit termenul de 20 de zile lucratoare prevazut in HG 500/2011 pentru operarea perioadelor de suspendare, atunci sunteti in regula. Insa daca aceste 20 de zile au fost depasite, absentele oricum vor trebui operate, insa riscati intr-adevar amenda daca se constata ca ati depasit termenul.

Dat fiind faptul ca ati stabilit caracterul nemotivat al absentelor - si este important ca acest lucru sa fi fost facut in urma unei cercetari disciplinare -, atunci acestea trebuie sa apara si in Revisal, deoarece pe perioada respectiva angajatul in cauza nu a prestat activitate iar dvs. nu i-ati platit salariu aferent perioadei de absente, contractul fiind suspendat. HG 500/2011 prevede ca orice perioada de suspendare, cu exceptia celor ce au la baza certificatele medicale, trebuie operata in Revisal.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024