ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

revisal suspendare CIM


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Un salariat are concediu fara plata pentru perioada 20.02.2012-30.03.2012. In revisal s-a inregistrat : data inceput suspendare-20.02.2012, data sfarsit suspendare-30.03.2012. Se trece de la inceput si data incetarii suspendarii sau la revenire se trece data incetarii suspendarii, respectiv 31.03.2012 si fiind zi repaus se trece incetat suspendare : 02.04.2012 ? Data de sfarsit suspendare se trece de la inceput si ulterior data de incetare suspendare ?
In cazul in care salariatul revine cu data de 21.03.2012, se intra pe modificare si se modifica data de sfarsit -20.03.2012 si se completeaza data de incetare suspendare â?? 21.03.2012, sau data de sfarsit a suspendarii nu se mai modifica si se introduce doar data
incetarii suspendarii ?. Concret cum se procedeaza in cazul unei suspendari si in cazul in care se revine mai devreme din suspendare?

Mentionez ca firma foloseste aplicatie proprie .Conform specificatiilor tehnice privind transmiterea ReGES,:
- datÄ? sf??r??it suspendare =Data p??nÄ? la care salariatului i-a fost suspendat contractul individual de muncÄ? conform termenului limitÄ? stabilit prin decizia de suspendare . Deci data sfarsit suspendare reprezinta ultima zi de suspendare?
- datÄ? ??ncetare suspendare=Data de la care ??nceteazÄ? suspendarea contractului salariatului, conform actului administrativ de suspendare. Deci data incetare suspendare reprezinta ziua in care se reia activitatea ?
Care este relatia dintre cele 2 date: de sfarsit si de incetare suspendare , care este prima , sunt egale sau trebuie sa fie diferenta intre ele ?
Cum pot vedea raportul pe salariat , in conditiile in care aplicatia proprie pe care o folosesc nu-mi permite acest lucru ?



Paula-gabriela Grama
 User  Paula-gabriela Grama
a intrebat la 23 Feb. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 24 Feb. 2012
Data sfarsit suspendare reprezinta ultima zi in care contractul respectivului salariat este suspendat iar data incetarii suspendarii este ziua imediat urmatoare. Ea se opereaza in Revisal in ziua lucratoare imediat urmatoare. In cazul de fata data incetarii este 31.03.2012. Fiind zi nelucratoare, incetarea va putea fi operata de pe 02.04.2012, cu data de 31.03.2012.

Ar fi bine sa folositi Revisal 5.08, prin intermediul lui putand avea acces si la un raport per salariat. HG 500/2011 prevede obligativitatea intocmirii acestui registru de evidenta salariala.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024