ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

buna ziua tuturor


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna, cum as putea sa imi recuperez banii de la fostul patron, mi-a trimis decizia de incetare a contractului de munca prin posta cu confirmare de primire si nu mai vrea se raspunda la telefon.

Adaugata in: Concediere
Alin Dorin Magulean
 User  Alin Dorin Magulean
a intrebat la 20 Aug. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului alin dorin magulean la 22 Aug. 2012
Din pacate numai in instanta. Daca ati semnat pentru incetare, asa cum va spuneam, aceasta decizie poate fi contestata in instanta in termenul inscris in ea, daca este intocmita corect. Se poate dovedi daca v-a paltit sau nu banii cuveniti. Trebuie sa existe un stat de plata semnat sau un virament bancar prin care sa se faca dovada incasarii banilor.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Alin Dorin Magulean
 User Alin Dorin Magulean
a raspuns userului Ioana Popa la 21 Aug. 2012
Multumesc pentru raspuns. In data de 30 a lunii trecute el m-a obligat sa imi fac o cerere de lichidare iar pe urma mi-a zis sa mai fac o cursa (mentionez sunt sofer de camion) adica sa plec pe 30 in cursa si m-am intors in 2 inapoi in tara si i-am dat lui camionu sa plece cu el l-a descarcat si mi-a zis ca ma suna cand se intoarce sa imi dea banii pe ultima cursa. Nu m-a sunat, am fost sunat de catre clientul unde trebuia sa duc marfa in Italia si m-a intrebat unde sunt sa stie cand ma asteapta la descarcat, atunci l-am sunat pe el si nu mai raspunde la telefon, i-am trimis mesaj ca am fost la itm si am facut o sesizare, dupa doua zile am primit prin posta decizia de incetare a lucrului cu data de 3 a lunii in curs, adica eu am ajuns in tara in data de 2 si din 3 nu mai lucrez. Numai in instanta pot sa imi recuperez banii de la el sau nu mai am nici o sansa pt ca la noi soferii se dau bani mai mult pe caiet si nu stiu cum pot eu sa demonstrez asta ca mai are sa imi dea bani; eu mai am foaia de parcurs ultima cursa, pot sa demonstrez cu asta ca mai am de primit bani de la el. Multumesc anticipat.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 21 Aug. 2012
Daca ati semnat pentru comunicarea deciziei atunci aceasta o veti putea contesta in instanta. Drepturile salariale neachitate de angajator pot fi recuperate in instanta.

Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024