ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

cand se plateste concediu restant ?(21 zile din 2013), eu intrand in concediu prenatal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua, cu data de 17.03.2014 intru in concediul prenatal avand 32 de saptamani, am restanta concediu de odihna 21 de zile din anul 2013, acesta cand se plateste acum sau se plateste doar daca dupa 2 ani cat stau in concediul de crestere a copilului nu mai doresc sa ma intorc la locul respectiv de munca. (oricum cred ca, daca ma intorc dupa 2 ani poate sa ma oblige intai sa-mi iau concediul de odihna restant si dupa aceea sa ma intorc la locul de munca). Daca se plateste acum va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa cer plata concediului de odihna, tin sa precizez ca mi-au spus sa-mi iau concediul de odihna nu prenatal, eu deja avand dreptul la prenatal avand deja 8 luni.

va multumesc

Monica Bratu
 User  Monica Bratu
a intrebat la 11 Mar. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 11 Mar. 2014
Concediul de odihna neefecutat se plateste numai in cazul contractul de munca inceteaza, altfel nu. Zilele de concediu ramase la intrare in prenatal se vor reporta si le puteti efecuta dupa ce reveniti din CIC. Angajatorul trebuie sa se asigure ca efectuati concediu din anul anterior pana la finele anului in curs, de aici probabil si insistenta lor de a efectua concediul din 2013 inainte de a intra in prenatal. Dar angajatorul nu va poate impune el o anumita perioada in care a il efectuati, concediul se acorda pe baza unei negocieri individuale (sau colective, unde este cazul), printr-o cerere pe care dvs o veti inmana angajatorului.

Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024