ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Concediere verbala ? Vreau sa imi dau demisia(fara preaviz)


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,vin la dvs cu urmatoarea problema:
In data de 24.08 seful mi-a comunicat VERBAL ca sunt concediat,mi-a spus ca am dreptul la 20 de zile de preaviz conform contractului.
Mentionez ca sunt telefonist la o firma de taxi.A 2 a zi conform celor spuse m-am prezentat la post sa imi semnez preavizul,desi telefonic seful mi-a comunicat ca o sa il semnez,nu a fost asa.In schimb , am stat 8 ore pur si simplu in sediu (fara sa fiu pe postul meu,fara sa fiu in camera de dispecerat de unde operam).Pur si simplu "bataie de joc" stand 8 ore fara sa fac nimic,fara sa am voie sa vorbesc la telefonul dispeceratului sau cel personal (amenintandu-ma ca in caz contrar o sa porneasca o cercetare disciplinara).Ulterior am vorbind din nou cu respectivul patron si mi-a spus ca nu,nu o sa fiu concediat dar in schimb o sa stau cate 8 ore degeaba in sediu si ca o sa ma cheme cand are nevoie in dispecerat(fortandu-ma sa imi dau demisia).
Demisia in cadrul firmei pana acum a fost de comun acord (fara preaviz),astazi fiind weekend (neputand apela la ITM) i-am sunat sa imi dau demisia,dar nu raspund.Curiozitatea mea este,luni cand o sa ma prezint la munca fie ca imi semnez demisia fie ca nu,se considera abuz ce fac ei ?
Mentionez din nou ca in acele 8 ore de stat pe scaun nu fac absolut nimic,doar stau.
Interesul meu e sa scap cat mai repede de firma aceasta si de preaviz (gandindu-ma ca luni daca o sa vreau sa imi dau demisia o sa ma oblige sa stau in preaviz).

Adaugata in: Concediere
Andreescu Andrei
 User  Andreescu Andrei
a intrebat la 26 Aug. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024