ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Conditii Concediere


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Incepand cu data de 22-01 2013 eu am intrat in concediu medical din cauza unor probleme cardiace. La cateva zile angajatorul mi-a inmanat o hartie prin care vroia sa ma forteze la un an fara plata incepand cu data de 01-02-2013. Eu neavand ochelari corespunzatori la mine am semnat hartia respectiva. Ulterior am vazut ca de fapt era demisia mea incepand cu data de 01-02-2013 data la care eu eram in concediu medical.

Angajatorul mi-a platit concediul medical pe luna ianuarie iar pe luan  februarie refuza plata spunand ca mi-a desfacut contractul de munca conform articolului 55 litera b.

Adaugata in: Concediere
Constantin Preda
 User  Constantin Preda
a intrebat la 21 Feb. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 21 Feb. 2013
Posibil sa va vi solicitat sa semnati de fapt incetarea cu acordul partilor. Daca ati semnat un astfel de document nu prea mai aveti ce sa faceti din pacate, incetarea cu acordul partilor nu poate fi contestata pentru ca reflecta faptul ca ambele parti au fost de acord cu incetarea. Din pacate a recurs la o forma abuziva de incetare fiind probabil constient ca nu poate dispune incetarea dvs pe perioada concediului medical. Daca puteti dovedi cumva ca ati fost fortata sa semnati acel acord incercati o sesizare la ITM si o actiune in instanta. Dar fara dovezi, cam dificil sa puteti avea castig de cauza. Din pacate ati pierdut si dreptul la somaj.


Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024