ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Cum pot sa-mi primesc salariul de la firma! Putin ajutor va rog!?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Am urmatoarea problema: am lucrat ca ospatar la un complex numit " Complex City Brasov" timp de 2 luni de zile ca ospatar. Acum de curand m'am angajat in altra parte si am o luna si ceva de cand am demisionat de la ei si nu imi dau banii ( Patorul fiind un mare parlamentar sau ceva de genu [Dl. Lupu]). Ideea este ca am avut contract de proba de 90 de zile, carte de munca deci am avut tot ce imi trebuia.
Si astarzi in data de 17.06.2014 am fost la ei la resurse umane si nu am reusit sa rezolv nimic mi-a sus o doamna de acolo ca celor lichidati nu se da nimnic inca nu s'a spus nimic de la domnul Lupu , dar ideea este ca eu trebuia sa imi primesc salariul acesta de o luna si cateva zile...(lasand perioada aceea de garantie de 1 luna care am inteles ca se ia in domeniul acesta de marketing)

Recomand tuturor persoanelor sa nu se duca in Complex City Brasov!!!

Didididi Alexandru
 User  Didididi Alexandru
a intrebat la 17 Iun. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 17 Iun. 2014
Nu se retine niciun fel de garnatie pentru cei care lucreaza in domeniul marketingului. Garantie se retine in baza unui contract doar pentru salariatii care ocupa pozitii de gestionari.

Ca sa va puteti recupera salariile restante neacordate de catre angajator la timp mergeti in instanta de judecata si depuneti o actiune impotriva angajatorului. Dreptul la actiune pentru recuperarea restantelor salariale se prescrie in 3 ani de la data datoriei cf. Codului de procedura Civila si Codului muncii.

Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024