ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

desfacerea CMI


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


BUNA ZIUA,
am intimpinat o probl. Va rog sa ma indrumati.
I.am desfacut CIM unei angajate, in baza art.65 ptr. a beneficia de ajutor de somaj. In prima faza i.am intocmit o comunicare de preaviz de 20 zile dar nu a primit.o si nici decizia completata si luata de pe forum.Transmiterea Revisal la ITM a fost facuta pe 03.01.2012. A adus ea un alt model, in care nu era specificat preavizul , a luat.o dar nu a semnat de primire . I.am intocmit si anexa 26, adeverinta cu vechimea , nu a semnat ptr. nimic dar le.a luat. Nu am stiut , si nu i.am comunicat actele prin posta. Acum am primit citatie , ptr, ca m.a dat in judecata pe diverse motive ore lucrate suplimentar si neplatite, salariu neprimit, CO neefectuat - a fost angajata din 09.2009 pana pe 30.12.2011 .
Puteti sa.mi dati niste sfaturi ? Care este perioada de luare la cunostinta a angajatului ptr, desfacerea CMI ? Cu ce poate dovedi cele spuse si cu ce as putea veni eu in combaterea celor sustinute de ea? Contributiile catre stat le.am declarat si platit in fiecare luna , nu inregistrez restatnte catre bugetul general consolidat . Va multumesc.

Adaugata in: Concediere
Joana Coada
 User  Joana Coada
a intrebat la 29 Ian. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 01 Feb. 2012
Situatia este destul de complicata. Motivele salariatei se pare ca sunt cu totul altele decat desfacerea contractului. Ar fi bine daca toate documentele pe care spuneti ca le-a luat salaraiata in cauza sa fi fost intocmite in dublu exemplar, sermante de ambele parti. Apoi, toate acele elemente pe care le invoca salariata pot fi probate, prin state de plata, extrase de cont iar concediile prin cereri semnate de ambele parti. La fel si contributiile platite, pot fi dovedite prin adeverinte sau documente ce stau la baza platilor.




Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024