ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

este posibila concedierea fara motiv intemeiat sau impunerea demisiei?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


revenind din concediu medical de 9 zile la locul de munca mi s a zis ca nu mai au nevoie de mine si ca sant liber sa plec acasa la care au mai adaugat:"sa mergi mai intai sa ti bagi lichidarea".am plecat acasa bineinteles fara sa bag lichidarea.acum astept ceva decizii,convocare,nici nu stiu ce sa fac.mentionez ca am contract pe perioada nedeterminata din 2007.am facut o sesizare la itm bucuresti pe linkul gasit aici pe forum dar nu am primit inca niciun raspuns

Adaugata in: Concediere
Marinel Moisii
 User  Marinel Moisii
a intrebat la 22 Ian. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Marinel Moisii
 User Marinel Moisii
a raspuns userului Ioana Popa la 23 Ian. 2015
va multumesc pt timpul acordat si sfaturile bineintentionate,dar va asigur ca asa am facut cum ati zis dv stra.la locul de munca esti intampinat de aceleasi persoane care au zis ca nu mai au nevoie de serviciile mele,deci nu or sa fie alte persoane care sa mi zica:"da dl e vom lua masuri si se va rezolva problema".deci aici conducerea firmei o reprezinta acesti subsefi:sefi de productie,manageri,etc...cei ce taie si spanzura in aceasta firma(DELPHI PACKARD INEU).
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 23 Ian. 2015
Mergeti inapoi la lucru atat timp cat nu aveti un acord scris sau un alt document care sa stea la baza absentarii de la lucru. Comunicarea verbala nu are valoare legala. Angajatorul va poate considera absent nemotivat si declansa cercetare disciplinara.

Demisia nu poate fi impusa de angajator, este un document prin care salariatul isi comunica intentia de incetare a CIM cu respectarea preavizului contractual. Angajatorul este insa obligat sa inregistreze demisia odata primita.

Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024