ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Executare hotarare privind despagubiri salariale


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua.

In urma cererii adresate Tribunalului prin care am cerut anularea deciziei de desfacere a CIM pe motiv disciplinar am obtinut o incheiere prin care instanta imi acorda despagubiri salariale indexate, majorate si actualizate si celelalte drepturi de care as- fi beneficiat daca ramaneam angajatul soc. precum si inlocuirea sanctunii desfacerii CIM cu avertismentul. In hotarare se precizeaza ca despagubirile trebuie acordate de la data desfacerii contractului si pana la data pronuntarii incheierii care a fost 05.07.2013. Mentionez ca incheierea era executorie cu drept de apel . Societatea a depus apel, dar dupa judecarea asestuia i s- a respins apelul, dta deciziei fiind 30.10.2013.
Intrebarea mea suna in felul urmator: pana cand trebuie angajatorul sa imi plateasca despagubirile pana la data primei hotarari sau pana la data celei de-a doua? Pentru ca in Codul Muncii la art. 80 alin 3 scrie ca daca nu se cere reincadrarea in functie atunci contractul inceteaza de drept la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii. Pe langa acesta asi mai dori sa intreb daca bonurile de masa se pot considera alte drepturi de care asi fi beneficiat?

K Takacs
 User  K Takacs
a intrebat la 27 Feb. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
K Takacs
 User K Takacs
a raspuns userului Ioana Popa la 27 Feb. 2014
Multumesc!
Am inteles aspectul privind reincadrarea, dar m-ar fi interesat si aspectul legat de "pana cand trebuie angajatorul sa imi plateasca despagubirile pana la data primei hotarari sau pana la data celei de-a doua" pentru ca angajatorul nu vrea sa imi plateasca despagubirile salariale numai pana la data primei hot. jud..
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 27 Feb. 2014
Daca nu ati cerut in instanta reincadrarea in munca atunci nu se poate face acest lucru, si instanta nu va dispune altfel.

Tichetele de masa intra in categoria drepturi salariale cuvenite, daca este prevazuta acordarea lor la nivelul unitatii si daca nu le-ati primit asa cum ar fi trebuit.

Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024