ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Minus in gestiune


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Lucrez la o firma de desfacere a produselor de panificatie. Anul trecut in aprilie dupa inventariul facut la sfarsitul lunii am constatat o diferenta la sold de 650 lei. Aceasta suma reiese dupa fiecare inventariere facuta lunar. Acum o saptamina am primit un act de plata de la birou cum ca din vina noastra s-a produs paguba si trebuie sa achitam aceasta suma. Mentionez ca este vorba de 4 persoane. Nu am semnat acest act, l-am trimis inapoi la birou. Vineri seara o comisie alcatuita de reprezentantii firmei au venit sa faca inventarierea,si am fost anuntati verbal ca suntem asteptati la o sedinta la birou. Mentionez ca lunar ni se retine 50 lei din salar , bani de garantie. Intrebarea e aceia daca ne putem astepta la desfacerea contractului de munca. In perioada de preaviz se poate lua concediu de boala?

Adaugata in: Concediere
T F
 User  T F
a intrebat la 19 Ian. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 21 Ian. 2013
Desfacerea contractului, pe motivul lipsei din gestiune, ar trebui sa aiba o cercetare la baza care sa dovedeasca vina celui concediat. Altfel nu prea este corect.

Pe perioada preavizului puteti lua concediu medical, dar acesta va duce la suspendarea preavizului si il veti relua dupa revenirea din concediu, pana la finalizarea lui. Daca este o concediere disciplinara nu veti avea preaviz.

Alte intrebari despre Concediere

Expertii nostri
violeta Georgescu
G Stancu Ioana Popa Gratiela Petrescu Marius Ion George Andreescu Radu Anton
TOP RASPUNSURI 2024