ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Concediere la intoarecere din CIC


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


In luna aprilie trebuie sa ma intorc la munca dupa ce am stat 2 ani in concediul de crestere copil. Am facut cererea si am aflat ca am fost incadrata pe un post de agent cu studii medii si saariul minim pe economie, in timp ce eu am fost angajata ca economist cu un salariu mult mai mare. Mi s-a spus ca s-a desfiintat postul si ca mi se ofera altul. Insa in departamentul unde am lucrat nu s-a desfiintat nici un post si persoana care a venit in locul meu lucreaza in continuare. in luna februarie s-a modificat CCM-ul societatii si din aceasta cauza nu mai am aceleasi drepturi. Ce pot sa fac in aceasta situatie?

Mariana Bodrug
 User  Mariana Bodrug
a intrebat la 25 Mar. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 25 Mar. 2013
Nu este legal ce s-a intampla. Angajatorul nu va poate schimba functia de incadrare fara acordul dvs, fara incheierea unui act aditional. Mai mult, nu va poate concedia daca nu este vorba de reorganizare judiciara sau faliment. In plus ar trebui sa beneficiati, in temeiul legii 202/2002 privind egalitatea de sanse la locul de munca, de aceleasi conditii de lucru si drepturi salariale detinute anterior intrarii in CIC, sau de unele cel putin echivalente. Faceti o sesizare catre ITM si lluati legatura si cu un avocat pentru ca foarte probabil veti avea nevoie de ajutorul instantei pentru a va recupera drepturile.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024