ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Concediu fara plata


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna,
Întrebarea mea se referă la unele aspecte legate la concediu fara plata.
Este cazul mai multor persoane din cadrul unei institutii bugetare, un centru de plasament, mai exact, care au cerut concediu fara plata pt 1 an. Intrebarea, de fapt intrebarile sunt: Daca CIM se suspenda? Cu ce data: cu data depunerii cererii sau cu data de cand acesta doreste efectiv sa ramana in CFPl? In cate zile trebuie efectuata modificarea in Revisal?
daca o persoana a revenit din concediu fara plata, la data de sa zicem 17 iunie a.c. in cate zile trebuie sa modific in Revisal? In acest caz exista o problema, pt ca angajatii au fost preluati de la un angajator , prin reorganizare, in conditii de cesiune, iar atunci cand au fost introdusi in revisal au fost introdusi "Activi", ori in cazul de fata aceasta persoana era in concediu fara plata. Oare ei nu trebuia sa ii se suspende cim ul???
Va multumesc!

Adaugata in: Concedii
Laura Bota
 User  Laura Bota
a intrebat la 23 Iun. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 24 Iun. 2013
CIM se suspenda cu data la care salariatul intra in concediu fara plata, nicidecum la data depunerii cererii. Respectiv din prima zi in care salariatul figureaza in concediu fara plata. Suspendarea se opereaza in Revisal in termen de 20 de zile lucratoare de la data suspendarii.

Incetarea perioadei de suspendare se opereaza in Revisal in ziua in care angajatul revine in activitate, pentru a i se reactiva CIM.

In cazul cesiunii contractele trebuiau preluate ca atere, cu toate modificarile existente la momentul respectiv. Cesionarul nu trebuia sa suspende el CIM cat timp acesta era deja suspendat. Cand a preluat baza de date in ea trebuia sa apara suspendarea. Undeva tind sa cred ca s-a gresit anterior preluarii de catre cesionar.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024