ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Concediu medical - completare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

In ceea ce priveste completarea concediului medical, am primit 3 concedii medicale, primul are 4 zile acordate, cela de-al doilea are 7 zile, primele 5 zile calendaristice fiind suportate de firma, restul din fondul fnuass.
Ce vreau sa intreb este la cel de-al doilea si al treilea concediu la viza platitorului se pune stampila firmei si la platitor se completeaza cu datele firmei la care este angajata persoana?

Multumesc.

Adaugata in: Concedii
Andrea Andrea
 User  Andrea Andrea
a intrebat la 03 Ian. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 03 Ian. 2013
In cuprinsul ORDINULUI COMUN MS/CNAS NR. 233/125 DIN 14 MARTIE 2006 este redata modalitate de completare a acestor certificate medicale. In cazul de fata platitorul indemnizatiei este angajatorul, iar acesta isi recupereaza ulterior banii de la CNAS.

ART. 34
Platitor: se va inscrie denumirea completa a platitorului. Platitor de indemnizatii de asigurari sociale de sanatate este, dupa caz, angajatorul persoana juridica sau fizica, asimilatul acestuia - agentia teritoriala de ocupare a fortei de munca - sau casa de asigurari de sanatate.
Pentru certificatele de concediu medical care poarta codurile de indemnizatie 02, 03, 04, 10 ca urmare a unui accident de munca sau boala profesionala, confirmate prin avizul casei teritoriale de pensii sau prin avizul directiei de sanatate publica, precum si cele care poarta codul de indemnizatie 11, care se depun direct la casele teritoriale de pensii, platitorul este casa teritoriala de pensii.
Pentru certificatele de concediu medical care poarta codurile de indemnizatie 02, 03, 04, in cazul urgentelor medico-chirurgicale se bifeaza rubrica "100%".

Ordinul il regasiti integral aici http://www.cnas.ro/legislatie/ordin-nr-233-125-din-14-martie-2006

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024