ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

cumul de functii - lege abrogata


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Referitor la raspunsul unui user din 16 iulie in ceea ce priveste concediu cumul de functii, am acelasi punct de vedere cu al dumneavoastra motivat de faptul ca prin modificarea Codului Muncii au fost abrogate in mod indirect acele prevederi din HG 250/1992. Din cate stiu Legea 2/1991 privind cumulul de functii a fost abrogata! La ce aplici prevederile HG 250/1992 daca legea cumului a fost abrogata?
In prezent avem contractul de munca cu timp partial unde scrie exact ca salariatul incadrat cu timp partial se bucura de aceleasi drepturi ca si salariatul cu norma intreaga !


Maria Cojocariu
 User  Maria Cojocariu
a intrebat la 19 Iul. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 19 Iul. 2012
HG 250/ 1992 nu este abrogata, se aplica in prezent in sistemul bugetar, se adreseaza salariatilor din administratia publica, din regiile autonome cu specific deosebit si din unitatile bugetare. Este inca in vigoare. Contractul de munca cu timp partial nu este nou introdus, el exista si anterior modificarii Codului muncii prin legea 40/2011.

Legea 2/1991 este intr-adevar abrogata, inca de la intrarea in vigoare a Codului muncii legea 53/2003. Insa vorbim de cadre legale diferite.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024