ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

indemnizatie crestere copil


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua! Am si eu o nelamurire si as vrea daca se poate sa ma clarificati! M-am angajat in 5 mai 2014, in prezent am zece luni si ceva de munca si as vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului daca am avut in septembrie 2014 3 zile de concediu fara plata respectiv octombrie 2014 4 zile concediu fara plata! Precizez ca inca nu sunt insarcinata dar vreau sa stiu daca luna viitoare sau peste doua luni voi afla ca sunt insarcinata voi putea beneficia de indemnizatie avand acele zile de concediu fara plata! Va multumesc si astept un raspuns de la dumneavoastra!

Adaugata in: Concedii
Cristina Dinu
 User  Cristina Dinu
a intrebat la 15 Mar. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 15 Mar. 2015
Conditia sa beneficiati de concediu si indemnizatie crestere copil esta sa obtineti venituri supuse impozitului in ultimele 12 luni anterior nasterii copilului. Acestea pot fi luni in care ati realizat venituri in cel putin jumatate din zilele lucratoare din acea luna (deci nu neaparat luna intreaga).
Ca exceptie, se accepta, ca de cel mult 3 ori fractiunea de luna sa fie constituita dintr-un numar mai mic de zile lucratoare decat jumatate din zilele lucratoare din acea luna.


Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024