ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Reluarea activitatii dupa CCC


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua.
As dori sa ma informati si pe mine cum sa procedez in acest caz! Eu in data de 11.01.2014 ar trebui sa revin la munca dupa terminarea concediului de crestere a acopilului. Mentionez ca eu nu vreau sa ma intorc la vechiul loc de munca decat sa imi pot incheia cartea de munca asa cum este normal. Intrebarea mea este ce cereri trebuie sa fac catre angajator si cand anume? Inainte de terminarea concediului, exact in ziua cand se implinesc doi ani? Va multumesc mult si astept un raspuns.

Andreea Dumitru
 User  Andreea Dumitru
a intrebat la 18 Nov. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 18 Nov. 2013
Faceti o cerere de reluare a activiatii si daca doriti sa incetati raportul de munca, inaintati o cerere de incetare cu acordul partilor, daca nu doriti sa stati in preaviz. Iar in situatia in care angajatorul refuza incetarea cu acordul partilor, inmanati o cerere de demisie, cu preaviz conform contractului dvs. Aveti in vedere faptul ca aceste doua tipuri de incetare va anuleaza dreptul la somaj, in cazul in care vizati acest tip de venit.

Cerera o puteti face oricand anterior inceperii activitatii, chiar si in ultima zi de CIC. Iar cererea de incetare cu acordul partilor sau ce de demisie, vedeti cum optati, o inaintati cand reveniti la lucru, dupa ce finalizati CIC.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024