ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Revenire din CIC la alt loc de munca


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Concediul meu pentru crestere copil ar fi trebuit sa inceteze la 30.nov 2014. Mi-am reluat activitatea insa Luna aceasta, dar nu la acelasi angajator, de la care am demisionat. In 30 a incetat vechiul contract, prin demisia mea acceptata, iar din 31 ian prestez servicii ca pfi, farmacist, pentru o alta farmacie. Cum procedez cu decizia de reincepere, pentru ca toate modelele pe care Le-am gasit sunt de reincepere la acelasi angajator si nu e cazul meu. Plus ca fiind pfi, nu stiu cine trebuie sa o faca: eu, si atasez contractul de prestari servicii, sau cei cu care colaborez acum? Va multumesc

Narcisa Cipaian
 User  Narcisa Cipaian
a intrebat la 09 Feb. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Narcisa Cipaian
 User Narcisa Cipaian (consultant cosmetice, Pharmedicum Arad)
a raspuns userului Ioana Popa la 12 Feb. 2014
Insa eu nu m-am intors la lucru deloc la locul din care am plecat din CIC; practic mi-am sunat patronul si mi-am dat demisia, pe care i-am comunicat-i apoi in scris. O zi mai tarziu profesam cu contract de prestari servicii. Se. subintelege oare ca s-a facut o decizie de reincepere inainte de a mi se aproba demisia? Va multumesc mult.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 10 Feb. 2014
Aveti deja o decizie de reluare a activitatii, cand ati revenit la lucru la angajatorul de la care ati intrat in CIC. Nu va mai trebuie inca una.

Notiunea de PFI nu mai exista de foarte mult timp, este profesie liberala. Iar daca sunteti incadrat ca PFA, cele doua au acelasi regim fiscal si juridic, cu mici diferente, prima fiind inregistrata la ORC.

Pentru profesia liberala derulati activitate independenta, deci nu aveti sef, ci colaborti. Actele vi le faceti singura iar suspendarea se face la ANAF, iar pentru PFA la ORC, nu o faceti dvs ci institutia unde este inregistrata forma de activitate.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024