ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

stimulentul de insertie


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


buna ziua.as dori sa ma lamuriti si pe mine., nu sunt casatorit legal, in urma concubinajului de peste 3 ani, a rezultat o fetita, recunoscuta de mine, si trecuta pe numele meu,care are acum 1, 5 ani, am fost impreuna cu concubina pana in martie anul acesta. , din martie ne-am separat, ea a ramas in casa parintilor ei, iar eu la ai mei. DACA MAMA FETITEI, INCASEAZA , LUNAR , CEI 500 RON,,, STIMULENTUL DE INSERTIE,,,EU AM DREPTUL, SA BENEFICIEZ, , MACAR DE 100 RON, DIN ACESTI BANI?, avand in vedere , ca din luna martie, copilul, petrece impreuna cu mine, mai bine de 12 zile pe luna, in functie de serviciul ei,,,, asta insemnand , nopti, sau cand este de zi, cate 12 ore tura ., vreau sa mai mentionez , ca in aceste trei luni, din martie , pana in prezent, din venitul meu, am cumparat, , tot ce inseamnea , o buna crestere, a unui copilas pe care il iubesc ff mult, jucarii, imbracaminte, laptele,pampersi, , omenesc , va intreb , vi se pare normal, , ea tine banii, pt ,, gradinita, asa imi zice, nu am nicio dovada, ca e asa,, sau ea foloseste banii copilului cum vrea ea, vi se pare normal?, cand iau fetita la mine,,,, de cand iau fetita la mine, sa nu vad macar un pampers?, sper din suflet, ca imi ve-ti da si mie un raspuns. , va multumesc, si va doresc un weekend placut!

Adaugata in: Concedii Contributii
Florin Florin
 User  Florin Florin
a intrebat la 21 Iun. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 21 Iun. 2013
Nu exista in lege nicio prevedere pe baza careia dvs sa puteti primi o parte din dreptul ei la stimulent. La fel ca indemnziatia pentru crestere copil, acest drept nu este transferabil. Ea il primeste pentru ca a renuntat la concediu crestere copil si si-a reluat activitatea. Stimulentul de insertie nu reprezinta banii copilului, sunt bani cuveniti ei prin lege. Cumva informatia legata de aceste sume nu a ajuns corect la dvs.

Referitor la restul problemelor si responsabilitatile parintilor, acesta este un site destinat problemelor de munca si a relatiilor angajat - angajator. Dvs aveti o problema ce tine de custodia si obligatiile parintilor. Luati legatura cu un avocat in drept civil si vedeti ce puteti face pe cale legala. Sau si mai simplu, discutati cu mama copilului. Daca si dvs lucrati atunci probabil ca din perspectiva ei corect ar fi sa suportati si dvs anumite cheltuieli, dar aceasta este o alta discutie si nu face obiectul acestui site.

In concluzie, stimulentul este un drept al salariatului sau persoanei care revine la lucru mai devreme de finalizarea concediului crestere copil, este netransferabil si nu este destinat copilului, ci parintelui.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024