ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

2 Contracte de munca cu functie de baza


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,am 2 dispozitii pentru acelasi salariat unul cu norma intreaga celelalt cu timp partial pe aceeasi functie,la generarea declaratiei 112 imi da eroare la sectiunea e3-12-se completeza doar pentru functia de baza eroare regula S133:E3-12 se completeaza doar pentru E3 3=1,eroare regula S122.2 tipul de asigurat din sectiunea E3 nu corespunde cu tipurile de asigurati in sectiunile A,B si C.Va rog daca puteti sa ma lamuriti cum ar trebui sa-l introduc corect?

Adaugata in: Contract de munca
Nicoleta Macesanu
 User  Nicoleta Macesanu
a intrebat la 04 Mai. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 04 Mai. 2016
1. Numai un contract este cu functia de baza.
2.In ceea ce priveste obiectul contractelor incheiate cu acelasi angajator, cel deal doilea contract trebuie sa se se refere la o alta activitate, nu la aceeasi care formeaza obiectul primului contract. In caz contrar vor fi incalcate dispozitiile Codului muncii care, la art 115 alin 2 dispune ca "durata zilnica a timpului de munca de 12 ore va fi urmata de o perioada de repaus de 24 de ore".
3.Conform Nomelor metolodologice de aplicare a art. 146 din Codul fiscal, in sensul art. 146 alin. (6) din Codul fiscal, in cazul in care persoanele prevazute la art. 136 lit. a) si b) din Codul fiscal obtin venituri ca urmare a incheierii mai multor raporturi juridice cu acelasi angajator, aceste venituri se cumuleaza, dupa care se plafoneaza in vederea obtinerii bazei lunare de calcul al contributiei individuale de asigurari sociale.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024