ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Act aditional la CIM directori


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am facut acte aditionale la contractele de munca ale angajatilor din scoala dar nu stiu cum sa procedez in cazul directorului: daca pentru profesori am incheiat actul aditional intre director ca reprezentant legal al angajatorului si persoana in cauza, la director cum procedez? intre el ca director si el ca profesor?! Sau nu trebuie sa-i fac? Mentionez ca directorul, pe langa CIM incheiat la data angajarii in functia de profesor, are un contract managerial incheiat cu inspectoratul scolar insa este luat in evidenta in REVISAL si platit tot de unitatea scolara (unde are si o obligatie de predare la catedra fiind degrevat partial de norma). si, daca tot s-a ivit ocazia, as vrea sa-mi spuneti daca la inregistrarea contractelor de munca se incepe la fiecare inceput de an calendaristic cu numar nou (adica unu) sau se merge in continuare? Va multumesc anticipat pentru ajutor!

Daniela Gavra
 User  Daniela Gavra
a intrebat la 16 Ian. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Daniela Gavra
 User Daniela Gavra
a raspuns userului Ioana Popa la 17 Ian. 2014
Mulţumesc de răspuns. Vreau să mă asigur că am ?nţeles bine: deci ?n actul adiţional al CIM al directorului va apărea doar el ?n dublă calitate - at?t ca angajator c?t şi ca angajat (practic actul va fi ?ncheiat ?ntre el şi el).
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 17 Ian. 2014
Daca el este cel care poate semna acte in numele angajatorului atunci da, poate semna acel act aditional fara probleme. Directorul de scoala, din cate cunosc eu, nu are superiori in cadrul unitatii, deci el este angajatorul practic.

Referitor la operarile in Revisal, se continua numerotarea de unde a ramas, nu se incepe una noua in fiecare an. Documentele se numeroteaza intern, prin inregistrarea in registru scris, angajatorul acordand un numar in ordinea locurillor libere pentru fiecare act mentioant. Acel numar se trece in Revisal si pe contract sau actul aditional.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024