ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

CIM pe perioada determinata


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Va rog sa-mi spuneti daca am un CIM pe perioada determinata din 01.09.2012-31.08.2013, in REVISAL ce data de incheiere trec , pt. ca sunt diferite pareri, trec 31.08.2013 sau 01.09.2013, pt.ca din noul an scolar cadrul didactic poate primeste din nou suplinire , este greu in invatamant pt.ca nu sosesc la timp numirile, in cazul de fata ce parere aveti CIM se poate inregistra si in termen de 19. zile. Multumesc frumos pt.raspuns.

Irina Peter
 User  Irina Peter
a intrebat la 01 Sep. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 02 Sep. 2013
Data incetarii CIM este intotdeauna ziua imediat urmatoare ultimei zile de preaviz sau datei inscrise in CIM, in functie de caz. In situatia de fata data incetarii CIM este 01.09.2013, 31.08 fiind ultima zi in care contractul de munca mai este valabil.

In cazul incetarii de drept aveti la dispozitie 5 zile lucratoare de la data incetarii pentru intocmirea deciziei de incetare a CIM, asa cum apare prevazut in Codul muncii republicat.

CIM nu se inregistreaza niciodata in 19 zile lucratoare, el se incheie si se opereaza in Revisal anterior inceperii activitatii de catre salariat, cel tarziu in ultima zi lucratoare anterioara. Numai actele aditionale se opereaza in Revisal in 19 zile lucratoare.




Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024