ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

cine poate sa imi desfaca contractul de munca


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua ma numesc Tamas Lidia-Nadia. Am lucrat in cadrul unei firme si am intrat in concediu de crestere a copilului dupa o perioada de activitate in munca . In perioada in care ma aflam in CCC patronul firmei la care lucram eu a decedat . Sotia acestuia a trimis actele firmei spre un birou de contabili acestia urmand sa trimita documentatia de deschidere a proceduri de insolventa catre un lichidator judiciar acesta a deschis procedura de falimentare in instanta a firmei in urma careia sa emis o sentinta comerciala de inchidere a procedurii insolventei si lichidatorul a predat stampilele firmei la judecatorie neverificand la fortele de munca daca mai exista cineva in firma cu contract activ de munca . In urma reveniri mele din ccc (concediul de crestere a copilului) am constatat ca firma nu mai exista eu figurez cu contract de munca activ nu pot beneficia nici de somaj si nici sa urmez cursuri de calificare deoarece eu figurez in continuare cu contract de munca activ la o firma care este scoasa din registrul comertului fiind radiata iar lichidatorul in urma sentintei comerciale sustine ca a fost descarcat de responsabilitati si indatoriri in consecinta sustine ca nu poate elibera ,emite sau stampila documente pt aceasta firma desinu a verificat daca mai exista pers. Cu contract activ de munca in aceasta firma. Ce ma sfatuiti sa fac ca sa pot inchide acest contract de munca activ pt ca nici cei de la fortele de munca nu ma pot ajuta.
Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra atat pe forum cat si pe sandy_lidia@yahoo.com

Adaugata in: Contract de munca
Lidia Nadia
 User  Lidia Nadia
a intrebat la 05 Iun. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 05 Iun. 2014
Conform Codului muncii republicat in cazul decesului angajatorului contractele de munca existente inceteaza de drept. Daca firma este dizolvata la fel, contractul inceteaza de drept, chiar si in timpul CIC.

Luati legatura cu cei de la ITM sa vedeti cum apare contractul in Revisal sau mergeti in instanta ca sa vi se poata inchide contractul printr-o hotarare a lor.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024