ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Contract de munca


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Avem angajati cu studii superioare cu cim de 2 ore cu salariul de 350 lei si angajati tot cu studii superioare cu cim 4 ore cu salariu de 700 lei.
Intrebarea este daca de la 1 iulie trebuie modificate salariile, tinand cont ca salariul minim a devenit 800 lei de la 1 iulie. Atentie, angajatii sunt cu studii superiaore. Avem si angajati fara studii superiaore cu cim 4 ore de 420 lei. Intrebarea este aceeasi, daca trebuie marite salariile.

Adaugata in: Contract de munca
L B
 User  L B
a intrebat la 19 Iul. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 19 Iul. 2013
Salariile sunt in regula, asa cum le-ati redat. Nu exista in prezent un act normativ valabil la nivel national care sa impuna un anumit nivel salarial pentru persoanele cu studii superioare. La momentul incadrarii trebuia respectat salariul minim brut pe tara, ceea ce s-a si intamplat in cazul de fata. Pentru program de 2 ore salariul minim ar fi de 200 de lei, iar pentru 4 ore 400 de lei. Nu trebuie sa modificati salariile, decat daca alegeti sa faceti acest lucru, situatie in care va trebui sa incheiati acte aditionale la contracte pentru ca va fi o majorare bazate pe negociere individuala si nu impusa legal.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024